Wil jij je hoogsensitiviteit van een last naar kwaliteit brengen? Met mijn begeleiding leer jij jezelf een andere levenshouding aan d.m.v. zelfonderzoek. Je leert om bewuster te zijn.

Mijn naam is Heidi Beckker, HSP Coach.

Ik help je graag op weg.

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

Waardering

tevreden-boeda-400

 • Caroline

  Dank je wel voor een bijzonder journey! Wat heb ik veel handvatten van je ontvangen om weer sterker verder te kunnen! Bedankt voor dat extra puzzelstukje wat ik nodig had om mijzelf weer beter te leren kennen maar voornamelijk om mijzelf meer te omarmen. Lieve groet, Caroline.

 • Liz

  Ik dacht dat ik wist wat HSP was totdat ik Heidi ontmoette. Het volgen van Heidi's cursus bracht mijn begrip van HSP naar een veel dieper niveau en nu begrijp ik mezelf en mijn reacties op bepaalde dingen en mensen veel beter.

  Toen ik Heidi ontmoette, had ik het gevoel dat ik vast zat in een sleur en door het volgen van Heidi's HSP cursus ontdekte ik een veelheid aan mogelijkheden in het leven. Het tempo van de cursus is heel aangenaam en Heidi is een zeer professionele en zorgzame lerares.

  Voor mij was de cursus zeer verrijkend en ik zou het iedereen aanraden die denkt dat hij/zij misschien HSP is. Het is een waardevolle investering in je eigen welzijn.

 • Caroline

  Afgelopen jaar heb ik een hele fijne coaching gehad bij Heidi. De reden waarom ik haar heb benaderd is dat ik na 2 jaar Corona een nieuwe baan had en een eigen onderneming startte. Ik was weer fulltime onder de mensen aan het werk op kantoor en aan het netwerken voor mijn onderneming. Ontzettend leuk en ik kreeg er energie van, maar na 4 weken raakte ik overstuur van de te vele prikkers. Ik was even vergeten dat ik twee jaar thuis heb gewerkt (ik ben alleen zonder partner of kindereren) tijdens Corona en ook nog helende was van een depressie.
  Voordat ik een depressie weer in zou glijden heb ik gezocht naar HSP begeleiding in de regio. Ooit is mij verteld door een psycholoog dat ik hoogsensitief was, maar nooit uitgezocht hoe daar nu mee om te gaan. Ik voelde dat het mij nu in de weg zat. Een kennismaking gemaakt met Heidi en ik voelde meteen een warme en fijne verbinding met haar. Vanaf moment één kon ik mijzelf zijn en had ik geen probleem om mij daardoor kwetsbaar op te stellen.
  Heidi heeft mij in 10 sessies (verdeeld over 20 weken) geleerd mijzelf te omarmen met superpowers HSP / HSS. Zo noem ik ze nu zelf in ieder geval. Eerst vond ik ze in de weg zitten. Nu soms nog, maar benader ik ze anders. Dank zij de goede begeleiding van Heidi.
  Heidi ontzettend bedankt voor het fijne, soms zware en goede coachingstraject. Ik sta een stuk steviger met mijn voeten op de grond en neem vooral mee om veel meer naar mijn intuitie te luisteren, want ja die heeft negen van de tien keer echt gelijk. :) Dankjewel Heidi voor de bijzondere journey!

  Zit je met een zelfde soort verhaal of weet je het even niet meer en sta je open om jezelf persoonlijk te laten groeien als HSP'r / HSS'r? Neem dan contact op met Heidi zij kan je helpen begeleiden naar een mooi nieuw deel van jezelf.

 • Anneke

  Door de zorgzame en betrokken begeleiding van Heidi voel ik, na het volgen van mijn HSP traject, dat ik meer vat heb op situaties en personen dan voorheen. Ik heb veel minder het gevoel dat gebeurtenissen me overkomen en voel me minder gestrest! Door het toepassen van de tools sta ik positiever in het leven. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik merk dat ik bewuster in het leven sta, door beter bij mezelf te (kunnen) blijven/zijn. Ik ben dan ook heel blij en dankbaar dat ik dit HSP traject, door een op maat begeleiding van Heidi, heb gevolgd. Deelnemen aan dit traject is dan ook een aanrader voor iedereen die overgevoelig is voor prikkels en er op een positieve manier mee wilt leren omgaan.

 • Jamie

  Toen ik begon bij Heidi was ik vaak zo vermoeid, overprikkelt eigenlijk. Door het hele traject waar met haar doorheen gegaan ben, Voel ik mijzelf zoveel krachtiger. Ze heeft zulke goede tips en wijze lessen. En langzaam en op een fijn tempo leert ze je hoe je dit moet toepassen. Ik heb zoveel van haar geleerd, dit zal ik de rest van mijn leven onthouden en toe blijven passen. Door haar lessen ken ik een nieuwe innerlijke rust. En die is fantastisch! Ze doet alles met veel liefde en zorgzaamheid een echte aanrader!

 • Sander Wisse

  "Denken maakt meer kapot dan je lief is". Dat is mij tijdens de HSP training meer dan duidelijk geworden. Dankzij Heidi's begeleiding en inspanningen heb ik geleerd anders met die - vaak negatieve en niet helpende - gedachten om te leren gaan. Wat een inzichten heeft dat opgeleverd! En die gaan toepassen in de praktijk, ook ná de training, dat is de uitdaging. En daar ga ik voor!

 • Sander

  Heel erg bedankt voor jouw intensieve en liefdevolle begeleiding. Je hebt het met hart en ziel gedaan. Ik heb er veel profijt van tot nu toe. Vooral het omgaan met Mr Mind, die ( vaak onverwacht ) hardnekkig de kop opsteekt, en mijn gedachten met negativiteit probeert om te gooien. Jouw begeleidingstraject heeft ervoor gezorgd dat ik nu sneller weer terug kan naar mijn ontspannen modus, ik ben immers niet mijn gedachten. Het blijft soms heel hard werken maar dat is het dubbel en dwars waard! Ik wens jou het allerbeste. Veel liefs, Sander.

 • Annemiek

  Sinds kort heb ik mijn HSP traject afgesloten bij Heidi, een ervaring waar ik nog veel aan ga hebben in mijn verdere leven. Heidi is een fijne begeleider in een traject waarin je de stroom van gedachten die door je hoofd gaan leert onderscheiden en herkennen, waardoor je geleidelijk meer rust en vertrouwen in jezelf gaat ervaren. Ik kan het iedereen die veel last van prikkels heeft aanraden.

 • Jasmijn

  Ik heb veel aan de begeleiding van Heidi gehad en ik ben een stuk minder overprikkeld. Heidi is makkelijk in de omgang, geduldig en ze voelt precies aan wat voor jou werkt. Het is zeker de moeite waard om bij haar langs te gaan.

 • Jeldau van den Brink

  Door het begeleidingstraject van Heidi heb ik mijzelf beter leren kennen en liefdevoller voor mijzelf leren zijn. Ik heb inzichten gekregen over hoe de wereld bij mij binnenkomt en hoe ik in deze wereld sta. Tijdens de begeleiding zorgde Heidi voor een veilige en rustige sfeer waarin ik mij kon openstellen. Heidi geeft fijne inzichten en handvatten om jezelf verder te ontwikkelen. Ik heb vele lessen mogen leren die in de rest van mijn leven waardevol zullen blijven. Dit traject heeft mij geleerd om liefdevoller met mijzelf om te gaan en heeft er voor gezorgd dat ik weer krachtig, liefdevol en open in het leven mag staan. Bedankt voor de fijne en warme begeleiding.

Wil je ook ervaren wat dit traject voor jou kan betekenen? Vraag dan een  vrijblijvend kennismakingsgesprek  aan.