Wil jij je hoogsensitiviteit van een last naar kwaliteit brengen? Met mijn begeleiding leer jij jezelf een andere levenshouding aan d.m.v. zelfonderzoek. Je leert om bewuster te zijn.

Mijn naam is Heidi Beckker en ik help je graag op weg.

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

Waardering

tevreden-boeda-400

 • Liz

  Ik dacht dat ik wist wat HSP was totdat ik Heidi ontmoette. Het volgen van Heidi's cursus bracht mijn begrip van HSP naar een veel dieper niveau en nu begrijp ik mezelf en mijn reacties op bepaalde dingen en mensen veel beter.

  Toen ik Heidi ontmoette, had ik het gevoel dat ik vast zat in een sleur en door het volgen van Heidi's HSP cursus ontdekte ik een veelheid aan mogelijkheden in het leven. Het tempo van de cursus is heel aangenaam en Heidi is een zeer professionele en zorgzame lerares.

  Voor mij was de cursus zeer verrijkend en ik zou het iedereen aanraden die denkt dat hij/zij misschien HSP is. Het is een waardevolle investering in je eigen welzijn.

 • Anneke

  Door de zorgzame en betrokken begeleiding van Heidi voel ik, na het volgen van mijn HSP traject, dat ik meer vat heb op situaties en personen dan voorheen. Ik heb veel minder het gevoel dat gebeurtenissen me overkomen en voel me minder gestrest! Door het toepassen van de tools sta ik positiever in het leven. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik merk dat ik bewuster in het leven sta, door beter bij mezelf te (kunnen) blijven/zijn. Ik ben dan ook heel blij en dankbaar dat ik dit HSP traject, door een op maat begeleiding van Heidi, heb gevolgd. Deelnemen aan dit traject is dan ook een aanrader voor iedereen die overgevoelig is voor prikkels en er op een positieve manier mee wilt leren omgaan.

 • Jamie

  Toen ik begon bij Heidi was ik vaak zo vermoeid, overprikkelt eigenlijk. Door het hele traject waar met haar doorheen gegaan ben, Voel ik mijzelf zoveel krachtiger. Ze heeft zulke goede tips en wijze lessen. En langzaam en op een fijn tempo leert ze je hoe je dit moet toepassen. Ik heb zoveel van haar geleerd, dit zal ik de rest van mijn leven onthouden en toe blijven passen. Door haar lessen ken ik een nieuwe innerlijke rust. En die is fantastisch! Ze doet alles met veel liefde en zorgzaamheid een echte aanrader!

 • Annemiek

  Sinds kort heb ik mijn HSP traject afgesloten bij Heidi, een ervaring waar ik nog veel aan ga hebben in mijn verdere leven. Heidi is een fijne begeleider in een traject waarin je de stroom van gedachten die door je hoofd gaan leert onderscheiden en herkennen, waardoor je geleidelijk meer rust en vertrouwen in jezelf gaat ervaren. Ik kan het iedereen die veel last van prikkels heeft aanraden.

Wil je ook ervaren wat dit traject voor jou kan betekenen? Vraag dan een  vrijblijvend kennismakingsgesprek  aan.