Wil jij je hoogsensitiviteit van een last naar kwaliteit brengen? Met mijn begeleiding leer jij jezelf een andere levenshouding aan d.m.v. zelfonderzoek. Je leert om bewuster te zijn.

Mijn naam is Heidi Beckker, HSP Coach.

Ik help je graag op weg.

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

Je Pad

Hoe ziet jouw pad eruit?

pad-400

Dit is een individuele leergang op maat. Je kan eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen
Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het zal niet langer duren dan een uur. Hierin kan je mij vertellen wat er bij je speelt en waar je verandering in wilt brengen. Waarom klop je bij mij aan de deur?
Op mijn beurt kan ik je vertellen hoe ik te werk ga en hoe ik je kan ondersteunen in je hulpvraag. Als er een match is tussen ons en het voelt goed, gaan we samen aan de slag.

Je krijgt eerst een intakegesprek en vervolgens ga je jouw doelen bepalen. Hierna begint de leergang die 8 tot 12 bijeenkomsten omvat naar gelang je hulpvraag. De bijeenkomsten die ca.1,5 uur duren, zullen eens in de twee weken worden gepland zodat je de tijd hebt om de stof te integreren.

Klik hier voor tarieven

oosterse-leergang-400De leergang wordt gegeven vanuit een holistische kijk gestoeld op oosterse en westerse benaderingen. Denk hierbij aan Boeddhistische psychologie, non dualisme, NLP en hypnotherapie.

Durf je samen met mij als jouw begeleider dit pad af te lopen? Klik dan hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek